2011. november 29., kedd

Karácsonyi díszkivilágítás - Hangulatteremtés

Egyre látványosabb és ízlésesebb fényfüggönyöket, futófényeket és egyéb kiegészítőket kapni, amelyekkel – amerikai mintára – ízlésünk szerint egyedi hangulatúvá varázsolhatjuk házunkat kívülről is.


Az utóbbi években gyakrabban látni a szabadban álló kerti fenyőt világító füzérekkel feldíszítve, vagy az ablakot, kaput, kerítést és teraszt, sőt az egész homlokzatot kivilágítva. Sokan talán tartózkodnak – úgymond – felcicomázni a házukat, de egy mértéktartó, az épület külső megjelenésével is harmonizáló fénysor családias hangulatot sugározhat már messziről is.


Egy igazán szép, esztétikus karácsonyi díszkivilágítás mindenképpen emeli az ünnep fényét. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt maradandó élmény mikor a kert fáit, bokrait szikrázó fények világítják meg.


Biztonságos fények

Kültéren különösen fontos a stabil felhelyezés, nehogy az első fuvallat lesodorja a díszeket és ezzel balesetveszélyes helyzetet idézzen elő. A szakszerűtlenül felszerelt világítás kellemetlen karácsonyi meglepetésként zárlatot, tüzet okozhat. Felhelyezés előtt gondoljunk arra is, hogy a vezetéket – főleg a toldásoknál – óvni kell a hótól, olvadékvíztől. Fontos szempont lehet az is, hogy ne akadályozzon bennünket megszokott mindennapi tevékenységeinkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...