2012. április 13., péntek

Hát én immár kit válasszak ? Virágom, virágom...

A Siklóskert Facebook oldalán nyereményjátékot hirdetünk!



Nyitunk egy fényképalbumot Virágom, virágom... címmel, ahova mindenki elküldheti kedvenc virágának fotóját és várjuk a szavazatokat ("Lájkokat"), hogy eldönthessük ki kapja majd nyereményünket, a 3000 Ft-os vásárlási utalványunkat.

Nyerni két módon lehet:
1.
Kedvenc virágának képét küldje el a következő email címre: sikloskert@indamail.hu
A fotót feltöltjük a Siklóskert Facebook oldalán a Virágom, virágom... című albumba és aki a legtöbb "Lájkot" kapja 3000 Ft-os vásárlási utalványt nyer!
2.
A szavazók ("Lájkolók") is nyerhetnek! A Facebook oldalunkon az album szavazói között kisorsolunk egy 3000 Ft-os vásárlási utalványt!

Az elküldött fotók mellé - ha szeretnének - kérem küldjenek leírást! (Például: Fotó beküldője, jelige, növény neve, bármilyen egyéb információ, amit megoszthatnánk.) Külön öröm számunkra, ha nálunk vásárolt növények képeit láthatjuk.

Egy személy több fotóval is pályázhat -  a sok kedvenc közül nehéz választani - hiszen mindig az a kedvenc, ami éppen nyílik.

Bármilyen növény - szobanövény, díszfa, díszcserje, balkonnövény ... - virága lehet a fotón, készülhet bárhol - saját kertünkben, vagy a szomszéd kertjében (hiszen az mindig zöldebb...) vagy a parkban - csak saját fotó legyen...(ne a netről gyűjtsük be!)

Eredményhirdetés és sorsolás: 2012. május 1-én!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...